28/09/1391

انتشار کتابچه خلاصه گزارش عملکرد پژوهشی دانشگاه

همزمان با هفته پژوهش و به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، کتابچه خلاصه گزارش عملکرد پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در سال 1390 منتشر شد.

این کتابچه شامل مقدمه ای از دکتر حسن ختن لو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، نکات قابل توجه در خصوص تنظیم اسناد مالی طرح های تحقیقاتی و اعتبار ویژه پژوهشی(گرنت)، اسامی پژوهشگران برتر دانشکده ها و گروه های آموزشی، اسامی اعضاء هیأت علمی شرکت کننده در کنفرانس ها و سمینارهای خارج کشور از محل اعتبارات پژوهشی دانشگاه، امتیاز پژوهشی اعضاء هیأت علمی از طرح های تحقیقاتی خارج از دانشگاه، اعضاء هیأت علمی استفاده کننده از فرصت مطالعاتی در سال های 1390 و 1391، اسامی اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا که از اعتبار پژوهانه سال 1390 استفاده نموده اند، لیست مقالات ISI چاپ شده در مجلات خارجی سال 2011 میلادی دانشگاه بوعلی سینا، لیست مقالات غیرISI چاپ شده در مجلات خارجی سال 2011 میلادی دانشگاه بوعلی سینا، لیست مقالات چاپ شده علمی- پژوهشی و ISC در نشریات معتبر داخلی، مقالات غیر علمی- پژوهشی چاپ شده در نشریات داخلی، اسامی اعضاء هیأت علمی شرکت کننده در سمینارها و کارگاه های داخل کشور، اسامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی شرکت کننده در همایش های داخل کشور از محل اعتبارات پژوهشی دانشگاه، لیست کتاب های چاپ شده مرکز نشر دانشگاه بوعلی سینا در سال 1390 و لیست کتاب های تجدید چاپ شده در سال 1390 دانشگاه بوعلی سینا می باشد.

برای دیدن و دریافت فایل کتابچه کلیک کنید