27/09/1391

درخشش عضو هیأت علمی دانشگاه در جشنواره جوان خوارزمی

رتبه دوم پژوهش های بنیادی چهاردهمین جشنواره جوان خوارزمی به دکتر مهدی بیات عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این رتبه در رابطه با پایان نامه مقطع دکتری این عضو هیأت علمی دانشگاه کسب شده است. گفتنی است استاد راهنمای دکتر مهدی بیات در دوره دکتری، دکتر صالح زاده و استاد مشاور وی، دکتر کی پور بوده اند. دکتر بیات هم اکنون مدیر امور فرهنگی دانشگاه می باشد.

بنا بر این گزارش، روز سه شنبه 28 آذر 91 در مراسمی در تهران با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و تنی چند از مقامات بلندپایه کشور، از وی و دیگر برگزیدگان این جشنواره، تقدیر خواهد شد.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، کسب این افتخار ارزنده را به وی، خانوده محترم ایشان و عموم دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا، تبریک عرض نموده و برایشان آرزوی موفقیت روزافزون دارد.