27/09/1391

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مسؤول فراهم نمودن سخت افزار و نرم افزارهای لازم برای انجام پژوهش

زحمت پژوهش در دانشگاه بر عهده اعضاء هیأت علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی قرار دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان این مطلب در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه، هفته پژوهش را به همه دانشگاهیان تبریک گفت و معاونت پژوهش و فناوری در دانشگاه را مسؤول فراهم نمودن سخت افزار و نرم افزارهای لازم برای انجام تحقیق و پژوهش خواند. وی با اشاره به رتبه 16 دانشگاه در رتبه بندی کلیه دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1390 توسطISC، کسب رتبه 13در بین دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کسب رتبه 18 در بین کل دانشگاه های ایران و اختصاص رتبه 1251 در جهان به دانشگاه بوعلی سینا در رتبه بندی URAP بر اساس برون دادهای پژوهشی را نتیجه تلاش های دانشگاهیان دانشگاه به ویژه اعضاء هیأت علمی و دانشجویان خواند و از آنها تشکر کرد.

دکتر ختن لو از رتبه 12 دانشگاه در رتبه بندی 4CU کلیه دانشگاه های ایران با معیارهای وبومتری سال 2012 و افزایش چندین برابری مراجعه به وب سایت دانشگاه و همچنین از رتبه 15 دانشگاه در بین دانشگاه های کشور در پایگاه علمی SCOPUS خبر داد و با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در زمینه های مختلف پژوهشی، به مقایسه ارتقاء شاخص های مربوطه در امور مختلف پژوهشی در چهار سال اخیر پرداخت. تدوین و بازنگری در آیین نامه های پژوهانه، حمایت از شرکت در همایش های داخلی، تشویق مقالات، حمایت از شرکت در کنفرانس های خارجی، فرصت مطالعاتی، تشویق در هفته پژوهش و شرکت در کارگاه ها، تصویب هزینه کرد 30% از پژوهانه با ارائه اسناد مثبته(بدون فاکتور)، افزایش پهنای باند و تعداد کاربران اینترنت دانشگاه، شرکت بیش از 2500دانشجوی تحصیلات تکمیلی در کلاس های آموزشی پایگاه های علمی، اجرای سیستم کتابخانه باز، برچسب زنی امنیتی بر روی تمام کتاب ها، وجین کتاب ها و خرید کتاب بدون محدودیت برای اعضای هیأت علمی، از جمله فعالیت های مهم حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه است که در گزارش دکتر ختن لو به آنها اشاره شد.