25/09/1391

آغاز به کار انجمن علمی دانشجویی مخترعین و مبتکرین دانشگاه

همزمان با هفته پژوهش، انجمن علمی دانشجویی مخترعین و مبتکرین دانشگاه بوعلی سینا فعالیت خود را آغاز کرد.

این انجمن با صدور اطلاعیه ای، با اعلام این خبر و برشمردن اهم اهداف انجمن علمی دانشجویی مخترعین و مبتکرین دانشگاه، از دانشجویان علاقه مند دعوت کرد جهت ثبت نام و اطلاع از برنامه های انجمن مذکور به وب سایت www.basu-dariche.ir و یا به دفتر انجمن واقع در خانه فرهنگ مراجعه نمایند. مشروح اطلاعیه انجمن علمی دانشجویی مخترعین و مبتکرین دانشگاه از این قرار است:

عالمی که از علمش بهره مند شود، بهتر از هفتاد هزار عابد است. امام محمد باقر(ع) - ص 91 اصول کافی، جلد اول

به اطلاع عموم دانشجویان می رساند انجمن علمی دانشجویی مخترعین و مبتکرین دانشگاه با اهداف ذیل آغاز به کار کرد:

1-شناسایی و جذب مخترعین، مبتکرین و استعدادهای برتر

2-اطلاع رسانی پیرامون مراحل ثبت اختراع و جشنواره های داخلی

3-آشنایی با روش های نوآوری و خلاقیت

4-معرفی اختراعات و ابتکارات برتر

لازم به ذکر است در راستای اهداف فوق،کارگاه های آموزشی ویژه ای برگزار می گردد که زمان آن متعاقباً اعلام خواهد شد. دانشجویان علاقه مند می توانند جهت ثبت نام و اطلاع از برنامه های انجمن از وب سایت www.basu-dariche.ir بازدید نموده و یا همه روزه از ساعت 10 الی 14 به دفتر انجمن واقع در خانه فرهنگ دانشگاه مراجعه نمایند.