26/09/1391

از ظرفیت نخبگان استان می توان برای دوام و قوام نظام بهره گرفت

مراسم معرفی دکتر خسرو پیری به عنوان سرپرست بنیاد نخبگان استان همدان برگزار شد.

در این مراسم رئیس دانشگاه عنوان کرد: بنیاد ملی نخبگان کشور بر اساس دستور رهبری موجودیت یافت و بر مبنای تفکری بسیجی در توسعه فعالیت‌های علمی پژوهشی و نخبه‌پروری گام برمی‌دارد و با این وصف، آینده درخشانی را در پیش خواهد داشت.

دکتر زلفی‌گل خطاب به نمایندگان و مسؤولان بنیاد ملی نخبگان کشور گفت: در اعتبارات و امکاناتی که برای بنیاد نخبگان استان‌ها اختصاص می‌دهید، بنیاد نوپای استان همدان را ویژه ببینید و کمبودهای چندساله این بنیاد در همدان را به این واسطه جبران کنید چرا که همدان دارای پروژه‌های فناوری و پژوهشی بسیاری در کشور است. وی افزود: از ظرفیت نخبگان استان می‌توان برای دوام و قوام نظام، بهره گرفت و به گونه‌ای عمل کرد تا توطئه‌های دشمنان که ید واحدی برای مقابله با کشور هستند را خنثی کرد.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه آمریکا و ایادی استکبار در صدد نهادینه‌سازی نظام تک‌قطبی در جهان هستند، عنوان کرد: ایران اسلامی در این شرایط با هویت مستقل خود در برابر این موج، ایستاده و طبیعی است که درصدد هستند این ایستادگی را محکوم کنند اما ما باید با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان در کشور، ایران اسلامی را به عنوان ام‌القرای جهان اسلام به گونه‌ای منسجم نهادینه کنیم.

مدیر کل حقوقی مجلس و امور استان‌های بنیاد ملی نخبگان کشور نیز در این مراسم با اشاره به آغاز به کار بنیاد نخبگان استان همدان عنوان کرد: امیدوار هستیم با فعالیت این بنیاد در همدان، وقفه‌ای که در فعالیت آن در استان بود، برطرف شود و جبران مشکلات در این زمینه را شاهد باشیم. او با بیان اینکه دکتر زلفی‌گل از بنیانگذاران بنیاد نخبگان کشور است، عنوان کرد: استان همدان نمونه‌های بسیار زیادی از نظر سرمایه انسانی، علمی و مدیریتی دارد و این استان در همه محافل و حوزه‌های علم و فناوری و نهضت تولید علم، زبانزد است.