21/09/1391

جنبش دانشجویی برای جریان سازی باید گفتمان ساز باشد

مدیر پردیس دانشکده های اقماری دانشگاه گفت: وضعیت دانشکده فنی و مهندسی کبودراهنگ در بین دانشکده های اقماری دانشگاه بوعلی سینا، ممتاز است.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو و تقدیر از دانشجویان برتر علمی دانشکده فنی و مهندسی کبودراهنگ روز دوشنبه 20 آذرماه جاری برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم آقای دمقی رئیس این دانشکده ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت امام سجاد(ع)، روز دانشجو را به همه دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک گفت و ضمن تشکر از همه دانشجویان و کارکنان این دانشکده، گفت: دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی کبودراهنگ، همه بسیجی هستند و به زودی حلقه های صالحین با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده دایر خواهد شد.

دکتر هزاوئی معاون دانشجویی دانشگاه و مدیر پردیس دانشکده های اقماری نیز در این مراسم، ضمن عرض تبریک به مناسبت روز دانشجو، وضعیت دانشکده فنی و مهندسی کبودراهنگ را در بین دانشکده های اقماری دانشگاه بوعلی سینا، ممتاز خواند و از آقای دمقی رئیس این دانشکده و همکاران وی و اساتید و دانشجویان دانشکده تشکر کرد. وی در ادامه به تبیین مسؤولیت دانشجویان در موقعیت فعلی کشور پرداخت و با تبعی خواندن هویت جنبش دانشجویی در حال حاضر، بر لزوم تقویت استقلال این جنبش تأکید کرد و افزود: برای تأثیرگذاری در جامعه و جریان سازی، جنبش دانشجویی باید گفتمان ساز باشد و در چارچوب قوانین و مقررات، باید زمینه شنیده شدن همه حرف ها در سطح دانشگاه ها، فراهم گردد.

معاون دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه دانشجویی که در طول 24 ساعت، یک بار اخبار مهم ایران و جهان را مرور و بررسی نکند، دانشجوی مطلوب نظام جمهوری اسلامی نیست، گفت: مدیریت دانشگاه ها و تشکل های دانشجویی نیز بصیرت افزایی و آگاهی بخشی را باید در فعالیت های خود مدنظر قرار دهند. وی با اشاره به برخی پیشرفت های علمی صورت گرفته در کشور، بر لزوم استفاده از فرصت تحریم ها تأکید کرد و وظائف دانشجویان و دانشگاهیان در این موقعیت را بسیار مهم خواند.

در ادامه این مراسم، از دانشجویان برتر علمی و نیز از برگزیدگان مسابقات کتابخوانی و فوتسال دانشکده تقدیر شد. همچنین از برگزیدگان مسابقه حضوری حفظ حدیث که به مناسبت شهادت امام سجاد(ع) برگزار شد و نیز از برگزیدگان مسابقه حضوری به مناسبت روز دانشجو که سؤالات آن توسط معاون دانشجویی دانشگاه طرح گردید، تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است در این مراسم، آقای مایلی نفر اول دانشکده فنی و مهندسی کبودراهنگ از نظر علمی، در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از مسؤولان دانشکده و دانشجویان فعال دانشکده در بخش های مختلف، به طور ویژه از آقای رضا روستایی که علاوه بر تلاش ها و فعالیت های گسترده، حق الزحمه کار دانشجویی خود را نیز صرف خرید و اهداء کتاب به کتابخانه این دانشکده نموده است، تقدیر کرد و جایزه خود را به وی تقدیم نمود. البته معاون دانشجویی دانشگاه، با تقبل اهداء هدیه جداگانه به آقای روستایی، خواستار محفوظ ماندن جایزه آقای مایلی نزد او شد.