20/09/1391

برای حفظ اموال دولتی این توصیه ها را جدی بگیرید

مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه با صدور بخشنامه ای، کارکنان دانشگاه را به رعایت موارد ضروری جهت حفظ و حراست از اموال دولتی و سهولت تسویه حساب آنان به هنگام جابجایی و بازنشستگی دعوت کرد.

بنا بر این بخشنامه، خروج اموال از اتاق ها پس از نصب فرم 16 اموال در این اماکن، ممنوع است و در صورت لزوم از جمله برای سرویس و تعمیر، صرفا با گواهی و موافقت مقام مجاز و با هماهنگی و نظارت امین اموال و پس از صدور پروانه خروج امکان پذیر خواهد بود. همچنین تحویل اموال موجود در اتاق ها، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و ... بر عهده افراد مستقر در این اماکن و در صورت وجود منع قانونی بر عهده مسؤول بخش می باشد.

بالاترین مقام مجاز در معاونت ها، دانشکده ها، واحدها و ادارات مربوطه یا کارگزینی دانشگاه نیز موظف شده اند پذیرش پرسنل جدید و یا تغییر محل خدمت هر یک از کارکنان دانشگاه را به اطلاع امین اموال هر یک از بخش های دانشگاه برسانند. گفتنی است کارکنان دانشگاه می توانند از طریق لینک اتوماسیون اموال در وب سایت دانشگاه و با وارد کردن کد ملی به عنوان کلمه عبور و نام کاربری، به لیست اموال خود دسترسی داشته و پس از کنترل، جهت اصلاح اشکالات با اداره اموال دانشگاه تماس حاصل نمایند.