19/09/1391

تقدیر از دانشجویان و کارکنان دانشکده صنایع غذایی بهار

به مناسبت روز دانشجو و به منظور تقدیر از دانشجویان برتر و کارکنان دانشکده، مراسم ویژه ای در دانشکده صنایع غذایی بهار برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که روز یکشنبه 19/9/91 برگزار شد، دکتر شعبانی بهار رئیس این دانشکده در سخنانی، ضمن عرض تبریک به مناسبت روز دانشجو، از همه دانشجویان و همچنین از همه کسانی که در راه اندازی این دانشکده، نقش داشته اند، تقدیر نمود و اعلام کرد: از همه مسؤولان داخل و خارج از دانشگاه که در راه اندازی دانشکده صنایع غذایی بهار، مؤثر بوده اند، در مراسمی جداگانه قدردانی خواهد شد.

معاون دانشجویی دانشگاه نیز به عنوان سخنران اصلی این مراسم، ضمن عرض تبریک به دانشجویان به مناسبت روز دانشجو، به همزمانی این ایام با ماه محرم اشاره نمود و گفت: واقعه 16 آذر، نقطه عطف جنبش دانشجویی است و جنبش دانشجویی، خود محصول آگاهی های سیاسی و اجتماعی دانشجویان است. وی پیام های محرم و عاشورا را فرامذهبی خواند و به عزت طلبی به عنوان یکی از این پیام ها اشاره کرد. دکتر هزاوئی با قرائت دو دست نوشته از شهید دکتر چمران و دکتر شریعتی درباره واقعه 16 آذر سال 1332، گفت: همه دانشجویان را به خوب درس خواندن، توصیه می کننیم اما صرف خوب درس خواندن، برای دانشجویان کافی نیست و دانشجو باید به زمانه خود آگاه باشد و درک درستی از شرایط کشور داشته باشد. وی ضمن تأکید بر لزوم شناخت علل پیشرفت کشور و تحلیل آن، بر آمادگی جهت مبارزه در جبهه جنگ نرم و چاره اندیشی برای مسائل اقتصادی کشور به عنوان پاشنه آشیل همه دولت های پس از انقلاب جهت پیگیری آرمان ها، اهداف و شعارها و عمل به مسؤولیت های تاریخی کشور تأکید کرد.

دکتر هزاوئی ضمن اعلام کاهش اجاره بهای خوابگاه دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار، به سؤالات و مطالبات تعدادی از دانشجویان، گوش فرا داد و جهت بررسی و پیگیری برخی موارد مطرح شده توسط آنان، قول مساعد داد. پخش کلیپ، برگزاری مسابقه و تقدیر از دانشجویان برتر علمی و نیز قدردانی از تعدادی از کارکنان این دانشکده، از دیگر برنامه های این مراسم بود.