18/09/1391

اطلاعیه میهمانی و انتقال نیمسال دوم سال تحصیلی 92-1391

نحوه درخواست مهماني و انتقالي از ساير دانشگاه ها به دانشگاه بوعلي سينا و بالعکس ، جهت دانشجويان مقاطع کارداني،کارشناسي ناپيوسته ، کارشناسي و کارشناسي ارشد اعلام شد.

بنا به اعلام اداره آموزش دانشگاه، دانشجوياني که از ساير دانشگاه ها در نيمسال اول سال تحصيلي 92-1391 در دانشگاه بوعلی سینا به صورت مهمان تحصيل مي نمايندو متقاضي تمديد مهمانی در نيمسال دوم سال تحصيلي 92-1391 در دانشگاه بوعلي سينا مي باشند، مي بايد فرم درخواست تمديد مهماني راکه به پیوست این خبر آمده، تکميل و پس از اسکن فرم تکميل شده به همراه عکس دانشجو، از 10 آذرماه تا 30 آذرماه سال جاري به نشانی پست الکترونیکی paziresh@basu.ac.ir ارسال نمايند. این اداره تأکید نموده که به درخواست هاي خارج از موعد و يا خارج از روال و همچنين دانشجوياني که سابقه مهماني در نيمسال اول سال تحصيلي 92-1391 ندارند، پاسخ منفي داده خواهد شد.

همچنین دانشجوياني که سابقه مهماني ندارند ومتقاضي مهمانی در دانشگاه بوعلي سينا و يا ساير دانشگاه ها مي باشند، مي بايد درخواست خود را از اول تا پايان ارديبهشت سال 1392 در سامانه جامع خدمات آموزشي وزارت متبوع به نشاني http://www.msrt.ir/sites/ddstu/default.aspxارائه نمايند و از مراجعه حضوري به ادارات آموزش، خودداري نمايند. دانشجويان ورودي سال 1391 نیز که در مهرماه سال جاري در سايت سازمان سنجش آموزش کشور، درخواست مهماني مبناء نموده اند، بعد از حصول نتيجه درخواست خود در اواخر آذرماه از اداره آموزش کل، چنانچه پذيرفته شده باشند، مي توانند از نيمسال دوم سال تحصيلي 92-1391 در دانشگاه مورد تقاضا، به مدت دو نيمسال به صورت مهمان تحصيل نمايند و نيازي به نامه موافقت با مهماني ندارند.

دانشجوياني هم که از نيمسال دوم سال تحصيلي 92-1391 شرايط انتقال به اين دانشگاه را دارند(حداقل سه نيمسال متوالي به صورت مهمان در اين دانشگاه تحصيل نموده و معدل ايشان بالاتر از ميانگين معدل دانشجويان هم ورودي خود مي باشد)، مي بايد ابتدا به دانشگاه مبداء مراجعه نموده و چنانچه آن دانشگاه با درخواست انتقالي ايشان موافقت نمايد، نامه موافقت با انتقالي خود را حداکثر تا پايان آذرماه سال جاري به اداره آموزش کل دانشگاه تحويل نمايد. در غير اينصورت بايستي طبق بند 1 درخواست تمديد مهماني نمايند. ضمنا بر اساس بخشنامه شماره 160073/18734/4/41 مورخ 3/7/1391 وزارت متبوع، دانشجويان دوره روزانه متقاضي انتقال به دانشگاه ديگر، چنانچه در آزمون سراسري، حدنصاب نمره قبولي دوره روزانه دانشگاه مقصد را کسب نموده باشند، به صورت روزانه منتقل مي گردند، در غير اين صورت در قالب شبانه پذيرش خواهند شد.

بر اساس این اطلاعیه، در زمینه دانشجويان متقاضي انتقال توأم با تغيير رشته و تغيير رشته داخلي ورودي سال 1391 با توجه به عدم وصول کارنامه تغيير رشته و انتقال از سازمان سنجش آموزش کشور، به محض وصول کارنامه ايشان، اطلاعيه تکميلي اعلام خواهد شد.دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد متقاضي مهمان به دانشگاه بوعلی سینا و يا ساير دانشگاه ها، طبق آيين نامه مربوط به مقاطع تحصيلات تکميلي از تاريخ 15/8/1391 تا 30/8/1391 جهت درخواست مهماني، به اداره آموزش دانشکده هاي مبداء، مراجعه نمايند.

برای مشاهده اطلاعیه کامل و فرم مربوطه، کلیک کنید