18/09/1391

رهبری همواره دانشجویان را به مطالبه گری دعوت می کند

16 آذر نماد روزی است که دانشجویان علاوه بر علم‌اندوزی، استکبارستیز نیز بوده و هر گاه در جامعه نیاز به ارزش‌ نهادن آرمان‌ها باشد، آنها نیز به پا می خیزد.

مسؤول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان این مطلب در مراسم روز دانشجو گفت: اگر جامعه‌ای حسینی باشد، بین دو راهی مبارزه و تسلیم، مبارزه و پیشرفت را انتخاب می‌کند که امروز ما آثار آن را در جامعه می‌بینیم. حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی اظهار کرد: امسال در رنکینگ جهانی، کشور ما به لحاظ علمی در بین 17 کشور برتر جهان قرار گرفت که این امر با وجود عدم میل باطنی صاحبان قدرت است. وی حرکت دانشجویان را در راستای پیشرفت جامعه برشمرد و ضمن اشاره به برخی رخدادهای پس از کودتای 28 مرداد تا پیروزی انقلاب اسلامی، به طور ویژه درباره اهم مطالبات مقام معظم رهبری از دانشجویان سخن گفت و افزود: رهبری همواره دانشجویان را به مطالبه‌گری دعوت می‌کند و از آنها می‌خواهد که علاوه بر علم‌آموزی، مطالبه‌های خود را نیز بر جامعه تحمیل کنند.

مسؤول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه پرهیز از افراط و تفریط، حفظ آرمان‌ها، تعمیق اندیشه‌های دینی، فرهنگی و سیاسی، تفکر آزاداندیشی و نگاه خوش‌بینانه به آینده را از دیگر محورهایی دانست که رهبری بر تکیه دانشجویان بر این محورها تأکید دارند. وی در پایان سخنانش ابراز داشت: دانشجویان نباید نگه نومیدانه به آینده داشته باشند، بلکه همواره دانشجویان باید با نظم، برنامه‌ریزی و تلاش بی‌وقفه، ففعالیت کنند و به نتیجه برسند.