18/09/1391

اشتغال جوانان به پروژه ملی تبدیل شود

دانشجویان باید همواره آرمان‌های بزرگی داشته باشند و با آرمان‌های خود، همواره خواسته‌های کوچک رااز خود دور کنند.

دکتر زلفی‌گل با بیان این موضوع در مراسم روز دانشجو گفت: دانشجویان آینده‌سازان این مرز و بوم هستند. رئیس دانشگاه، روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفت و به آنها سفارش کرد قدر دوره جوانی و دانشجویی خود را بدانند و از این فرصت، به خوبی بهره ببرند، چرا که مدیران و مسؤولان آینده کشور، از بین همین دانشجویان امروز برگزیده خواهند شد. وی با تأکید بر اینکه باید خواسته‌های خود را به پروژه‌‌ای ملی تبدیل کنیم، افزود: امروز مهمترین مشکل کشور اشتغال است و باید جوانان این مطالبه را به پروژه‌ای ملی تبدیل کنند تا نتیجه مثبتی حاصل شود.رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه هر جا پروژه‌ای به شکل ملی تعریف شده، موفق عمل کرده ایم، بیان داشت: در دوران دفاع مقدس، مردم مبارزه با دشمن را عزمی ملی در نظر گرفتند، که با این عزم همه اقشار جامعه در عرصه دفاع حاضر شدند و با شکل‌گیری پروژه‌ای ملی توانستیم به پیروزی دست یابیم.

دکتر زلفی‌گل اظهار کرد: امروز پروژه ملی ما اشتغال زایی است و ما برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نیاز به اشتغال داریم که جوانان باید این امر را تبدیل به پروژه ملی کنند. وی با بیان اینکه دنیای سلطه تنها به منافع خود می‌اندیشد، خاطرنشان کرد: استکبار جهانی، روزی با تاکتیک قدرت سخت و روزی با تاکتیک قدرت نرم به دنبال شکست ایران بود اما امروز از هر دوی آنها علیه ایران استفاده می‌کند که همواره ضربه‌های آن را نیز می‌خورد.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه دانشجو باید تراز تفکر بالایی داشته باشد، افزود: دانشجو باید همواره مطالبه‌گری علمی داشته باشد و آرمان‌گرایی را مد نظر قرار دهد. وی ابراز داشت: بلای جامعه کنونی ما فرهنگ قانون‌گریزی است که امروز ما با آن مواجهیم و گرفتار آن شده‌ایم که برای رهایی از آن هر کس باید از خود شروع کند.