18/09/1391

از دانشجویان نمونه دانشگاه تجلیل شد

به مناسبت روز دانشجو، از 23 دانشجوی نمونه دانشگاه و نفرات برتر رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف در دانشکده ها، تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که روز 4شنبه 15/9/91 در سالن اجتماعات شهید چمران برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین رستمی مسؤول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه در سخنانی ضمن اشاره به برخی رخدادهای پس از کودتای 28 مرداد تا پیروزی انقلاب اسلامی، به طور ویژه درباره اهم مطالبات مقام معظم رهبری از دانشجویان سخن گفت. دکتر هزاوئی معاون دانشجویی دانشگاه نیز درباره وضعیت جنبش دانشجویی در حال حاضر سخن گفت و گزارشی از نحوه انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه ارائه نمود. دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه هم در این مراسم، روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفت و به آنها سفارش کرد قدر دوره جوانی و دانشجویی خود را بدانند و از این فرصت، به خوبی بهره ببرند، چرا که مدیران و مسؤولان آینده کشور، از بین همین دانشجویان امروز برگزیده خواهند شد.

در این مراسم دو کلیپ تهیه شده توسط روابط عمومی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه که موضوع آنها به ترتیب درباره روز دانشجو و سیاهه جنایات آمریکا در ایران بود، پخش شد و گروه تواشیح اداره حفاظت فیزیکی دانشگاه نیز به اجرای برنامه پرداخت. در پایان این مراسم از 23 دانشجوی نمونه دانشگاه که 4 نفر آنها به مرحله کشوری انتخاب دانشجوی نمونه معرفی شده اند، تقدیر گردید. همچنین اعلام شد که از نفرات برتر رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف در دانشکده های تابعه دانشگاه نیز تقدیر می گردد.