14/09/1391

تأکید اعضاء هیأت دانشجویی دانشگاه بر حفظ هویت دانشجویی این هیأت

نشست تعدادی از اعضاء هیأت دانشجویی دانشگاه با رئیس دانشگاه، شامگاه دوشنبه 13/9/91 برگزار شد.

در این نشست که دکتر هزاوئی معاون دانشجویی و آقای دمقی مدیر امور دانشجویان دانشگاه نیز در آن حضور داشتند، تعدادی از اعضاء هیأت دانشجویی دانشگاه، دیدگاه ها و انتظارات خود را از مسؤولین دانشگاه تشریح کردند. آقای صالحی مسؤول این هیأت در سخنان خود با تشکر از همراهی و حمایت مسؤولان دانشگاه به ویژه دکتر زلفی گل و آقای دمقی در زمینه فعالیت های این هیأت، به برنامه های هیأت دانشجویی در دو بخش خوابگاه ها و مناسبت ها اشاره کرد و گفت: طی دو سه سال اخیر و در طول سال تحصیلی، فعالیت های هیأت در سطح خوابگاه ها در قالب اقامه نماز جماعت، سخنرانی و برگزاری مراسم قرائت برخی زیارات و ادعیه صورت می گیرد و در مناسبت های محرم، فاطمیه و عرفه نیز برنامه های گسترده ای در سطح دانشگاه توسط این هیأت برگزار شده است. وی مهمترین نیاز این هیأت را تصویب اساسنامه آن خواند که به گفته وی، از حدود یک سال پیش جهت تصویب به شورای فرهنگی دانشگاه ارائه شده است. مسؤول هیأت دانشجویی دانشگاه ضمن استقبال از حضور اعضاء هیأت علمی و کارکنان دانشگاه در برنامه های این هیأت، بر حفظ هویت دانشجویی این هیأت تأکید نمود و خواهان توجه اکید مسؤولین دانشگاه به این موضوع شد.

درخواست همکاری بیشتر انتظامات دانشگاه در هنگام برگزاری برنامه های بزرگ هیأت، درخواست اختصاص بودجه و اتاق متناسب در برخی خوابگاه ها جهت انجام فعالیت های هیأت، تأکید بر لزوم عدم اشتراک مکان نمازخانه ها در خوابگاه ها با سالن مطالعه و اتاق های ورزش و تلویزیون، درخواست همکاری بیشتر نهاد رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه با هیأت، تشکر ویژه از آقای دمقی به خاطر همکاری های مختلف با هیأت، تأکید بر لزوم آزادی عمل هیأت دانشجویی به ویژه در انتخاب سخنرانان ومداحان مراسم مختلف و درخواست حمایت همه جانبه دانشگاه از هیأت دانشجویی همانند سایر تشکل های دانشجویی، از جمله دیگر مطالب مطرح شده توسط حضار در این نشست بود.

در ادامه، آقای دمقی مدیر امور دانشجویان، ضمن تشکر از اعضاء هیأت و به ویژه خانم های دست اندرکار که در این نشست حضور نداشتند، از راننده ها، آشپزها و همه کسانی که در برگزاری پربار مراسم دهه اول محرم در مسجد بزرگ دانشگاه، نقش داشتند، تقدیر نمود و فعالیت در این گونه مجالس را بسیار ارزشمند خواند. وی همچنین از جمع آوری حدود 90 میلیون ریال کمک نقدی و مقادیری کمک غیرنقدی از بین اعضاء هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان و سایر شرکت کنندگان در این مراسم و طبخ و توزیع حدود 7 هزار پرس غذای نذری در بین عزادران حسینی خبر داد.

معاون دانشجویی دانشگاه نیز در این نشست، ضمن تشکر از زحمات خالصانه اعضاء هیأت دانشجویی و اشاره به جایگاه ویژه دست اندرکاران این هیأت، بر لزوم مراقبت از این جایگاه و حفظ شئون آن تأکید نمود. وی افزود: تمام زحمات شما، به شرط اخلاص در نزد خدا محفوظ است و موجب خیر دنیا و آخرت برای شما خواهد شد. دکتر هزاوئی ضمن تأکید بر لزوم حمایت مسؤولین دانشگاه از فعالیت های هیأت دانشجویی و منطقی خواندن انتظار دانشجویان جهت رعایت تنوع در زمینه سخنرانان و موضوعات بحث های مطروحه، پیشنهاد کرد در جلسه ای با حضور تعداد بیشتری از اعضاء هیأت مخصوصا با حضور خانم های دست اندرکار، آسیب شناسی های لازم در زمینه فعالیت های انجام شده، صورت گیرد.

در پایان این نشست، رئیس دانشگاه با جمع بندی مباحث مطروحه، به طور ویژه از زحمات اعضاء هیأت دانشجویی در برگزاری و مدیریت بسیار خوب مراسم دهه اول محرم در مسجد دانشگاه تقدیر کرد و گفت: نحوه برگزاری مراسم و به خصوص رعایت زمان اعلام شده، قابل توجه بود و در قسمت بانوان نیز، خانم های عضو هیأت، زحمات زیادی کشیدند که انشاء الله اجر همه شما عزیزان را حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بدهد و موجبات عاقبت بخیری شما را فراهم نماید. دکتر زلفی گل ضمن صدور دستورات لازم جهت انجام برخی درخواست های مطرح شده، افزود: افتخار داریم و خوشحالیم که با حضور شما عزیزان، فضای دانشگاه بوعلی سینا، فضایی معنوی و حسینی است که باید این نعمت را قدر بدانیم. وی با بیان برخی خاطرات، اظهار کرد: دستگاه امام حسین(ع) دارای حساب و کتاب است و شما افتخار بزرگی پیدا کرده اید که در این دستگاه خدمت می کنید.

دکتر زلفی گل با تأکید بر اینکه همه این تلاش ها و زحمات نزد خدا محفوظ است و جبران خواهد شد، توصیه کرد که اعضای هیأت، فعالیتهای عملی و تبلیغ سینه به سینه را در برنامه های خود مدنظر قرار دهند و جذب تدریجی افراد را مدنظر داشته باشند. گفتنی است به رسم یادبود، به هر یک از حضار در این نشست، یک جلد از کتاب مفاتیح الحیات تألیف آیت الله جوادی آملی اهداء گردید و مقرر گردید در صورت امکان، اعضاء این هیأت در زمان مناسب، به اردوی زیارتی مشهد مقدس اعزام گردند.