تعداد بازدید :10190865

13/09/1391

شهدای جهاد علمی دانش آموختگان مکتب عاشورا هستند

نکوداشت شهدای علمی که در راستای شکوهمندی ایران اسلامی تلاش کرده‌اند، کاری پسندیده و زیبا است.

در این مراسم که در تاریخ 12/9/91 از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید، امام جمعه همدان، رئیس دانشگاه، پدر و مادر شهید احمدی روشن و یکی از دوستان این شهید بزرگوار، به ایراد سخنرانی پرداختند. نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان این مطلب در مراسم بزرگداشت شهدای جهاد علمی که شامگاه یکشنبه 12 آذرماه جاری برگزار شد، گفت: دشمنان فکر می‌کردند با شهادت دانشمندان هسته‌ای ایران، انقلاب از حرکت باز می‌ماند و این در حالی است که نظام اسلامی با شتاب بیشتری در حال حرکت رو به جلو است. آیت‌الله طه‌محمدی اظهار داشت: مقام شهادت، بسیار مقام والایی است و درجات کمال انسانی پله پله بالا می‌رود و بالاترین و بهترین جایگاه کمال انسانی است. وی با اشاره به سخنان امام راحل(ره) در خصوص شهید بهشتی افزود: آیت‌الله بهشتی، سیدالشهدای انقلاب اسلامی ایران است و به علت اینکه برکات وجودی انسانی چون شهید بهشتی، بسیار گسترده و ماندگار است، به اندازه کل جمعیت کشور است و به واقع بهشتی، یک ملت بود. امام جمعه همدان ادامه داد: شهدایی که در فضای مقدس دانشگاه برای آنها مراسم گرامیداشت برگزار می‌کنی،د شاید در زمین ناشناس باشند اما در آسمان‌ها، دارای آوازه‌ای بسیار هستند. وی خاطرنشان کرد: انسان تا عاشق نباشد، شهید نمی‌شود و تا عشق به جمال و کمال مطلق نباش،د شهادت میسر نیست و عشق بدون علم و معرفت، معنی ندارد.

رئیس دانشگاه نیز در این مراسم با بیان اینکه شهدای علمی و همه شهیدان نظام اسلامی، دانش‌آموختگان مکتب عاشورا هستند و تا زمانی که عاشورا هست، نباید نگران دشمنان بود، با اشاره به دشمنی استکبار با اسلام اظهار داشت: در عرصه قدرت‌های سیاسی، ابتدا دو قدرت لیبرال دموکراسی غرب و کمونیسم، در جهان قدرت‌نمایی می‌کردند که کمونیسم نابود شد و امروز نظام لیبرال دموکراسی دنیا را تک قطبی می‌خواهد اما نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، قد علم کرده و در بازسازی تمدن اسلامی، نقش ایفا می‌کند. وی افزود: ما باید آن مکتبی که شهدا را تربیت کرده، بهتر بشناسیم و تا زمانی که شهادت وجود دارد و کسانی که لیاقت شهادت را دارند، هستند، از هیچ دشمنی نمی‌ترسیم و نگران نخواهیم شد. رئیس دانشگاه یادآور شد: من از خانواده شهید احمدی روشن که به نمایندگی از طرف خانواده‌های شهدای علمی کشور در این مراسم شرکت کرده‌اند، تشکر می‌کنم و قول می‌دهم تا زمانی‌ که نفس می‌کشیم، رهرو آن بزرگواران هستیم.

در ادامه این مراسم پدر شهید احمدی‌روشن با اشاره به لطف خداوند در حق پسر شهیدش گفت: خدا در حق مصطفی آن قدر لطف دارد که مورد احترام همه مردم ایران اسلامی واقع شده است. وی در ادامه به چهار ویژگی شهید احمدی روشن اشاره کرد و اظهار داشت: مصطفی همیشه به پدر و مادر خود احترام می‌گذاشت و خود را سرباز مردم ایران قلمداد می‌کرد و از دیگر ویژگی‌های او ولایتمداری و بصیرت و بندگی در برابر خداوند است.

مادر شهید احمدی روشن نیز با اشاره به اینکه مصطفی در دی ماه 1358 چند روز بعد از اربعین حسینی متولد شد و در دی ماه و دو روز قبل از اربعین حسینی به شهادت رسید، خاطرنشان کرد: مصطفی سال‌های آخر بر روی طرح سوخت جامد موشک کار می‌کرد و در جنگ 8 روزه اخیر غزه از همان موشک‌هایی که او کار کرده بود، علیه دشمن صهیونیستی استفاده شد. به گفته وی، مصطفی به همکاران خود در سایت نطنز گفته بود که هفت سال است منتظر شهادت است.

در این مراسم همچنین آقای بهرامی‌نوید یکی از دوستان شهید احمدی روشن با یادآوری خاطراتی از این شهید اظهار داشت: شهید احمدی روشن پاک ماند و پاک رفت و دامن خود را به مسائل دنیایی، آلوده نکرد. وی گفت: شهید احمدی روشن دارای همتی بلند بود و تا کارها را به سرانجام نمی رساند، آرام نمی‌گرفت و فردی بصیر و وظیفه‌شناس بود. پخش کلیپ و مداحی از دیگر برنامه های انجام شده در این مراسم بود.