تعداد بازدید :10191248

13/09/1391

مسجد دانشگاه به مرکز فرهنگی و مذهبی مؤثر در همدان تبدیل شده است

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بر نقش برجسته مسجد دانشگاه در رشد فرهنگی و مذهبی در داخل دانشگاه و سطح شهر همدان تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی با بزرگداشت یاد مرحوم حجت الاسلام و المسلمین رازینی به عنوان بانی مسجد بزرگ دانشگاه گفت: این مسجد، به مرکز فرهنگی و مذهبی مؤثر و مورد توجه در داخل دانشگاه و سطح شهر همدان تبدیل شده است. وی با بیان این مطلب در جلسه مورخه 13/9/91 هیأت رئیسه دانشگاه، ادامه داد: به حمدا... دهه اول محرم با معنویت بالا و به صورت پرباری در سطح دانشگاه و به ویژه مسجد بزرگ دانشگاه، سپری شد که این، محصول ژرف اندیشی و دورنگری بنیانگذاران مسجد بزرگ دانشگاه به ویژه مرحوم حجت الاسلام والمسلمین رازینی(مسؤول سابق دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه) می باشد. حجت الاسلام و المسلمین رستمی در پایان، از حمایت های رئیس دانشگاه و همه مسؤولان و دست اندرکاران و به ویژه از دانشجویانی که در مراسم مختلف برگزار شده در دهه اول محرمدر سطح دانشگاه، نقش داشته اند، قدردانی نمود.