11/09/1391

دانشگاه ها رکن موفقیت در اقتصاد مقاومتی هستند

رئیس دانشگاه با اشاره به ارتقاء رتبه جهانی و کشوری دانشگاه بوعلی سینا که اخیرا اعلام شده، گفت: از همه کسانی که در کسب این موفقیت بزرگ نقش داشته اند، قدردانی می نمائیم.

دکتر زلفی‌گل در مراسم هم اندیشی اساتید بسیجی که 4شنبه 8 آذرماه جاری و به مناسبت گرامیداشت سالگرد تأسیس بسیج مستضعفین و در تبیین اقتصاد مقاومتی برگزار شد، از اقتصاد مقاومتی با عنوان اقتصاد دانش بنیان یاد کرد و افزود: یکی از ارکان مهم توفیق در اقتصاد مقاومتی، دانشگاه ها هستند. اگر به دنبال توفیق در اقتصاد مقاومتی هستیم، باید اقتصاد دانش بنیان را مورد توجه قرار داد. وی با بیان اینکه مسؤولان باید به دانشگاه‌ها اعتماد کنند، اظهار داشت: وجود اساتید و 30 هزار دانشجوی دکترا در کشور، ظرفیت خوبی است که باید مد نظر مسؤولان کشور قرار گیرد.

رئیس دانشگاه بهره‌وری، مدیریت، قناعت، تکیه بر مزیت‌های نسبی و اصلاح ساختارها را از عوامل مؤثر در اقتصاد مقاومتی، بیان کرد و گفت: مدیریت در کشور باید جدی باشد، اما متأسفانه گاهی مشاهده می‌شود حساب و کتاب در مدیریت کشور، لحاظ نمی‌شود. وی اضافه کرد: چرا وزارت نفت، صنعت و یا هر وزارت خانه دیگری، نیاز خود را با اساتید در میان نمی‌گذارند. او با انتقاد از آیین نامه‌های موجود در کشور تصریح کرد: این آیین نامه‌ها نمی‌تواند بین دانشگاه و صنعت، ارتباط برقرار کند.

دکتر زلفی‌گل در ادامه از رتبه بندی 2 هزار دانشگاه جهان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس شاخص‌ها و مقالات علمی، تعداد ارجاعات به مقالات و... از بین 2 هزار دانشگاه برتر جهان 23 دانشگاه سهم ایران بوده که دانشگاه بوعلی سینا در بین این 23 دانشگاه، رتبه 18 کشور را از آنِ خود کرده است. وی از تلاش‌های صورت گرفته در دانشگاه با عنوان حرکتی بسیجی یاد کرد و تصریح کرد: در دانشگاه بوعلی سینا، اساتید و دانشجویان با حداقل‌ها کار می‌کنند و این نمونه کار بسیجی است. اگر امروز به رتبه‌های برتر علمی دست یافته‌ایم و اگر 10 رشته دکترا از دانشگاه شهید بهشتی بیشتر داریم، حاصل تلاش‌ها و زحمات مدیریت، اساتید و دانشجویان سابق این دانشگاه است و از همه کسانی که در کسب این موفقیت بزرگ نقش داشته اند، قدردانی می نمائیم.