08/09/1391

نگاه امام(ره) به بسیج، راهبردی و برخاسته از متن دین بود

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: نگاه امام خمینی(ره) به بسیج، بسیار بالا، راهبردی و برخاسته از متن دین بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی در همایش بصیرت افسران جوان جنگ نرم که توسط بسیج دانشجویی برگزار شد، اظهار کرد: بسیجیان باید جزو نخستین کسانی باشند که در راه تحقق منویات رهبری، حرکت می کنند. وی به موضوع سبک زندگی مد نظر رهبری اشاره کرد و گفت: با وجود موفقیت‌های بزرگی که ایران اسلامی داشته، در اجرای سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، موفق عمل نکردیم.

مسؤول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه در ادامه با اشاره به نظریات برخی اندیشمندان آمریکایی در خصوص چالش‌های آمریکا در جهان گفت: از نظر اندیشمندان آمریکایی، چالش‌های حفظ منافع نفت، کشورگشایی و حفظ منافع ملی آمریکا، از همه مهمتر است و آنها به دولتمردان خود توصیه می‌کنند اگر مردم دنیا به شیوه آمریکایی زندگی نکنند، آمریکا نمی‌تواند ابرقدرت باقی بماند. وی ادامه داد: امروزه مقام معظم رهبری در مقابل سبک زندگی مادی‌گرای آمریکایی، سبک زندگی طیبه را که حرکت به سوی خدا است، توصیه می‌کنند. او افزود: انسان دارای دو نوع سبک زندگی است که یکی حیات طیبه و سبک زندگی طیب است که باید بسیج، در آن مسیر باشد و دیگری آن زندگی که دلبستگان به دنیا دارند.

حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی اضافه کرد: مردم کوفه که خود، امام حسین(ع) را دعوت کرده بودند، در مقابل خدعه و نیرنگ دشمن به جایی رسیدند که دست به جنایت زدند و این رفتارهای غیرانسانی در هیچ جا اتفاق نیفتاده است. وی علت بروز رفتارهای زشت را در پیروی از شیطان دانست و خاطرنشان کرد: هرکسی که از خدا دور شود، به سوی شیطان کشیده می‌شود و دست به جنایت می‌زند. او با تأکید بر باورمندی در بسیج گفت: انسان‌های باورمندی که در مقابل طوفان‌ها نمی‌لغزند و محکم می‌ایستند، بسیجیان هستند و نقطه محوری بسیج، ایمان و باور است که در مقابل دشمنان متزلزل نمی‌شوند و ایستادگی می‌کنند.

به عقیده وی، آن چیزی که بسیج را از دیگر گروه‌ها متمایز می‌کند، تلاش برای دستیابی به ایمان و باور است. مسؤول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه در پایان گفت: محرم، فضایی را ایجاد می‌کند که ایمان خود را محکم‌تر کنیم و اگر به امام حسین (ع) متوسل شویم، نورانیت، ایمان و باورمندی در ما، بیشتر می‌شود.