08/09/1391

دانشگاه بوعلی سینا در بین دانشگاه های برتر جهان

بر اساس آخرین رتبه بندی دانشگاه های جهان در دوره 2013 - 2012، دانشگاه بوعلی سینا، جایگاه 1251 را در سطح جهان و رتبه 13 را در بین دانشگاه های تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب نمود.

بنا بر این گزارش، لابراتوار تحقیقاتی رتبه بندی دانشگاه ها بر اساس عملکرد آکادمیک URAP، آخرین وضعیت رتبه بندی دانشگاه های جهان را در دوره 2013 - 2012 اعلام کرد و بر اساس آن، دانشگاه بوعلی سینا رتبه 1251 در بین 2000 دانشگاه برتر جهان و جایگاه 13 را در بین دانشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به خود اختصاص داد. همچنین با در نظر گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور، رتبه دانشگاه بوعلی سینا در بین کلیه دانشگاه های کشور، 18 اعلام شده است.

گفتنی است لابراتوار تحقیقاتی رتبه بندی دانشگاه ها بر اساس عملکرد آکادمیک (University Ranking by Academic performance) از سال 2009، بیش از 2000 دانشگاه برتر در سراسر جهان را بر اساس معیارهای کمی و کیفی رتبه بندی کرده است. اطلاعات بیشتر در این زمینه را در نشانی http://www.urapcenter.org/2012/methodology.php?q=3 ملاحظه نمائید.

برای دیدن مستندات روی شماره های مقابل کلیک کنید: 1 2 3 4 5 6

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، کسب این افتخار جدید را به تمامی مسؤولین، اعضاء هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان و به ویژه به ریاست محترم دانشگاه، تبریک عرض می نماید.