07/09/1391

تقدیر رئیس دانشگاه از دست اندرکاران برگزاری مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)

دکتر زلفی گل از صدا و سیمای مرکز استان همدان و هیأت دانشجویی دانشگاه به خاطر برگزاری باشکوه مراسم سوگواری سالار شهیدان در مسجد بزرگ دانشگاه بوعلی سینا تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، وی با ارسال پیامی خطاب به مدیرکل صدا و سیمای مرکزاستان همدان، این مرکز را بزرگ ترین دانشگاه عمومی استان خوانده و ادامه داده: از اینکه دانشگاه بوعلی سینا و مسجدش را لایق همکاری دانستید و مداح عزیز جناب آقای قاسم پور و سایر عزیزان از دانشگاه و سازمان تحت مدیریت شما، مشترکا مراسم را به خوبی مدیریت کردند، صمیمانه سپاسگزارم. در ادامه این پیام ضمن اظهار امیدواری برای استمرارهمکاری این دو دانشگاه تأثیرگذار در استان، رئیس دانشگاه از آقای میسر خواسته تا این پیام تشکر را به کارکنان صدا و سیمای مرکز همدان که در مراسم مذکور مؤثر و دست اندرکار بوده اند، ابلاغ نماید.

دکتر زلفی گل همچنین از مسؤول هیأت دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا و اعضاء این هیأت که مخلصانه و به نحو احسن، مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را با شکوه و معنویت مثال زدنی برگزار نمودند، سپاسگزاری کرد و برای آنان، آرزوی موفقیت روز افزون نمود.