تعداد بازدید :10190154

06/09/1391

حضور گسترده دانشگاهیان در مراسم سوگواری سالار شهیدان

مراسم سخنرانی، عزاداری و نوحه سرایی ویژه دانشگاهیان، از اول تا دهم محرم در مسجد دانشگاه برگزار شد.

این مراسم به همت هیأت دانشجویی دانشگاه و با مشارکت گسترده دانشگاهیان و دیگر اقشار مردم، هر شب از ساعت 20:30 تا 22:30 در مسجد بزرگ دانشگاه دایر بود. بنا بر این گزارش، طی این ده شب، حجت الاسلام و المسلمین رستمی مسؤول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه های استان به عنوان سخنران مراسم، به تبیین زوایایی از فلسفه قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و حماسه عاشورا و درس های آن پرداخت.

همچنین مراسم سوگواری و سینه زنی، با شکوه ومعنویت خاصی برگزار گردید. گفتنی است از شب پنجم تا دهم این مراسم، هیأت عزاداری صدا و سیمای مرکز همدان نیز در برگزاری مراسم مشارکت داشت.

لازم به ذکر است در طول ایام غیرتعطیل دهه اول محرم، هر روز از ساعت 7:30 تا 8:30، مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا با مشارکت جمعی از اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و به همت پایگاه بسیج شهید امینی کارکنان دانشگاه برگزار شد.