01/09/1391

عرض تسلیت به همکاران محترم آقایان رستمی و شانه چی

مراسم ترحیم پدر گرامی همکار گرامی آقای محمدهادی رستمی و مادر محترمه همکار عزیز آقای اکبر شانه چی امروز چهارشنبه1/9/91 برگزار می گردد.

به اطلاع همکاران دانشگاهی می رساند دو تن از همکاران گرامی آقایان محمد هادی رستمی و اکبر شانه چی در ایام عزاداری سرو و سالار شهیدان امام حسین(ع) جامه سیاه دیگری درسوگ از دست دادن عزیزان خود بر تن نمودند.

گفتنی است مراسم ترحیم این دو نوگذشته، هر دو در روز چهارشنبه 1/9/91 با زمان و مکان اعلام شده در ذیل برگزار خواهد شد:

- مراسم ترحیم پدرگرامی همکارمحترم آقای محمدهادی رستمی ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰
مسجد سادات سیدالشهداء(ع)_خیابان مهدیه _جنب بانک انصار

- مراسم ترحیم مادر گرامی همکار محترم آقای اکبر شانه چی ساعت 15 تا17مسجدالزهرا(س) حصار امام- انتهای 12 متری جعفری

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، مصیب وارده به این دو همکار گرامی را تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند سبحان، رحمت و غفران برای درگذشتگان و صبر و مسألت برای همه بازماندگان را خواهان است.