30/08/1391

انتشار سری کتاب های مهر خوبان

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، سری کتاب های مهر خوبان در 3جلد تدوین شد.

این کتاب ها، مشتمل بر خاطرات و زندگی نامه مختصر تعدادی از مشاهیر فرهیخته ایران می باشد. بنا بر این گزارش، جلد اول این سری کتاب ها، شامل مجموعه خاطرات و زندگینامه علمای گذشته، جلد دوم شامل مجموعه خاطرات و زندگینامه علمای معاصر و جلد سوم کتاب های مهر خوبان شامل مجموعه خاطرات و زندگینامه برجستگان علمی و فرهنگی معاصر است و تا کنون جلد دوم و سوم آن، منتشر و در دانشگاه های کشور توزیع گردیده است.

گفتنی است ایده اولیه گردآوری و چاپ این مجموعه، مربوط به دانشگاه یزد بوده است که معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا، طی حدود 6ماه کار مداوم، جمع آوری مطالب و چاپ آن را با بهره گیری از تجارب دانشگاه یزد به انجام رسانید. لازم به ذکر است تیراژ این کتاب ها6000 نسخه در چاپ اول بوده است.