28/08/1391

انتصابات جدید در معاونت دانشجویی دانشگاه

رئیس جدید اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه و کارشناس مسؤول جدید شورای انضباطی دانشجویان منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر هزاوئی معاون دانشجویی دانشگاه طی احکام جداگانه ای رئیس جدید اداره خوابگاه ها و کارشناس مسؤول شورای انضباطی دانشجویان را منصوب کرد. بر این اساس، آقای اصغر مولایی مروت به عنوان رئیس جدید اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تعیین شد و آقای سید یاسر حسینی نیز به عنوان کارشناس مسؤول جدید شورای انضباطی دانشجویان منصوب گردید.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، ضمن عرض تبریک به آقایان مولایی مروت و حسینی و آرزوی موفقیت برای آنها در مسؤولیت های جدید، از تلاش های آقای عبدالحمید اولادیان رئیس سابق اداره خوابگاه های دانشجویی و همچنین از زحمات آقای مولایی مروت در طول فعالیت به عنوان کارشناس مسؤول شورای انضباطی دانشگاه تقدیر و تشکر می نماید.