27/08/1391

دانشگاه ها باید انسان های متعهد و متخصص تحویل جامعه دهند

رئیس دانشگاه گفت: دانشگاه ها برای اینکه بتوانند در جامعه اسلامی ایفای نقش کنند، باید انسان های متخصص و متعهد تحویل جامعه دهند.

دکتر زلفی گل در حاشیه نشست مشترک رؤسا و معاونین فرهنگی و دانشجویی با مسؤولان دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان افزود: امروزه متأسفانه در دانشگاه ها بیشتر به مسائل آموزشی توجه می شود در صورتی که باید به مسائل فرهنگی، اهمیت ویژه ای داده شود. وی بیان کرد: عمل و ایمان، دو بال برای پرواز دانشجویان محسوب می شود که متأسفانه به مقوله ایمانی و فرهنگی، نگاه کمتری شده است.رئیس دانشگاه تصریح کرد: مهمترین دغدغه ما، پرورش دانشجویان متخصص و متعهدی است که از لحاظ علمی سرآمد و از لحاظ معنوی، زبانزد باشند. وی عنوان کرد: ما باید در دانشگاه ها برای جغرافیای اوقات فراغت دانشجویان در خوابگاه ها، مکان های ورزشی و کتابخانه ها، فکرهای اساسی بیاندیشیم. او با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی تصریح کرد: اگر ما اصول اسلامی را در زندگی خود به کار ببندیم، سبک زندگی ما اسلامی خواهد شود. وی تاکید کرد: توجه به مسائلی همانند اسراف نکردن و حرام و حلال را در زندگی مورد توجه قرار دادن، می تواند در تغییر سبک زندگی، بسیار مؤثر باشد.