27/08/1391

دانشگاه بوعلی سینا باز هم در جشنواره ملی حرکت خوش درخشید

در پنجمین جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های کشور، 4 عنوان برتر و برگزیده به دانشگاه بوعلی سینا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پنجمین جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های کشور در تهران و به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

بنا بر این گزارش، دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه به عنوان رئیس دانشگاه برگزیده در زمینه حمایت از انجمن های علمی دانشجویی، معرفی شد و انجمن علمی دانشجویی علوم دامی نیز به عنوان انجمن برگزیده در زمینه فعالیت های ترویجی در بین دانشگاه های کشور معرفی گردید. همچنین انجمن علمی دانشجویی نجوم عنوان انجمن قابل تقدیر و نشریه انجمن علمی دانشجویی زیست شناسی نیز عنوان نشریه قابل تقدیر را به خود اختصاص دادند.

لازم به ذکر است حدود 15 انجمن علمی دانشجویی دانشگاه در 10 زمینه در پنجمین جشنواره ملی حرکت شرکت نموده بودند که 4 عنوان برتر و برگزیده را به خود اختصاص دادند. گفتنی است پیش از این نیز 12 مقام برگزیده و شایسته تقدیر در چهار دوره قبلی جشنواره ملی حرکت، توسط رئیس، کارشناسان و انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه کسب شده است.

روابط عمومی دانشگاه، کسب این افتخارات ارزنده را به جناب آقای دکتر زلفی گل و دبیران و اعضاء انجمن های علمی دانشجویی علوم دامی، نجوم و زیست شناسی و همچنین به مسؤولان و کارشناسان محترم معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و واحد انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، تبریک عرض می نماید.