27/08/1391

برگزاری گردهمایی اعضاء جدید شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

بیش از 200 تن از اعضاء جدید شورای مرکزی انجمن های علمی دانشگاه که به تازگی انتخاب شده اند، گردهم آمدند تا فعالیت های خود در سال تحصیلی جاری را با هماهنگی و آمادگی لازم، آغاز کنند.

در این گردهمایی که در سالن اجتماعات شهید چمران برگزار شد، دکتر رضوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سخنانی، انجمن های علمی دانشجویی را از مهمترین و قوی ترین تشکل های دانشجویی خواند و گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی اهمیت می دهد و در حد توان از این برنامه ها حمایت کرده و خواهد نمود. وی از اعضاء جدید شورای مرکزی انجمن های خواست تا ضمن تلاش جهت برخورداری از شخصیت و رفتار متناسب با ماهیت انجمن های علمی دانشجویی، برنامه هایی قوی و علمی را جهت اجرا توسط انجمن های خود ارائه کنند.

دکتر بیات مدیر امور فرهنگی دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به فعالیت واحد انجمن های علمی دانشجویی تحت نظر مدیریت امور فرهنگی دانشگاه، خواستار ارائه برنامه چشم انداز یکساله انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شد و از دبیران و اعضاء شورای مرکزی این انجمن ها دعوت کرد تا ضمن انجام فعالیت های گسترده و متنوع در طول سال، خود را برای شرکت در سومین جشنواره استانی حرکت و راهیابی به ششمین جشنواره ملی حرکت، آماده کنند گفتنی است کارشناس مسؤول و کارشناس انجمن های علمی دانشجوییدانشگاه نیز در این نشست، درباره اصول و ضوابط فعالیت انجمن های علمی دانشجویی و روال کار آنها در طول سال، با حاضران سخن گفتند و بخش هایی مهم از آئین نامه و اساسنامه فعالیت انجمن های علمی دانشجویی را برای آنها، تشریح کردند.