27/08/1391

شرکت حدود 2500 نفر در انتخابات شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

انتخابات شورای مرکزی انجمن های علمی دانشگاه با مشارکت حدود 400 کاندیدا و حدود 2500 رأی دهنده برگزار شد.

در این دوره از انتخابات که در دانشکده های مستقر در شهر همدان به طور همزمان انجام شد، حدود 420 نفر از دانشجویان به عنوان کاندیدای عضویت در شورای مرکزی انجمن های علمی دانشگاه، ثبت نام نمودند. بنا بر این گزارش، پس از انجام استعلام آموزشی و انضباطی، صلاحیت بیش از 380 نفر از این کاندیداها تأیید شد و مابقی کاندیداها صرفا به دلیل عدم وجود شرایط لازم آموزشی، امکان حضور در این رقابت دانشجویی را از دست دادند.

همچنین این انتخابات برای اولین بار در دانشکده های اقماری دانشگاه بوعلی سینا در شهرستان های نهاوند، تویسرکان، کبودراهنگ، رزن و بهار برگزار شد و بدین ترتیب 8 انجمن علمی دانشجویی جدید در این دانشکده ها، فعالیت خود را آغاز نمودند. سه انجمن بین رشته ای جدید نیز تحت عناوین هوا فضا، بیوتکنولوژی گیاهی و مخترعین و مبتکرین، به تازگی فعالیت خود را در سطح دانشگاه آغاز کردند. گفتنی است فعالیت 2 انجمن علمی دانشجویی ریاضی و علوم اجتماعی به علت به حد نصاب نرسیدن کاندیداهای مورد نیاز جهت برگزاری انتخابات شورای مرکزی این انجمن ها، به حالت تعلیق درآمد.