27/08/1391

نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه برگزار شد

به گزارش واحد انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اولین نشست اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی در سال تحصیلی جدید برگزار شد.

در این نشست که با هدف بررسی موضوعات مربوط به انجمن های علمی دانشجویی به ویژه در زمینه انتخابات شورای مرکزی این انجمن ها و استفاده از مشارکت اساتید مشاور در برگزاری انتخابات و کمک به جذب کاندیداهای واجد شرایط به خصوص از بین دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی جهت عضویت در شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه دایر گردید، بیش از 20 استاد مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه حضور داشتند.

دکتر رضوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در این نشست ضمن تقدیر از حضور و همکاری اساتید مشاور با این معاونت در زمینه فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی، نقش آنها را در هدایت فعالان این انجمن ها جهت انجام برنامه های متناسب و پربار از نظر علمی، مهم خواند و بر استمرار و افزایش این همکاری ها تأکید نمود. کارشناس مسؤول انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه نیز در ادامه نشست، توضیحات کلی درباره نحوه برگزاری انتخابات شورای مرکزی این انجمن ها و شرایط لازم جهت پذیرش کاندیداتوری دانشجویان علاقمند برای شرکت در این انتخابات را ارائه نمود. گفتنی است برخی اساتید مشاور نیز در این نشست، دیدگاه ها و نظرات خود در زمینه فعالیت های علمی دانشجویان را ارائه نمودند و بر لزوم افزایش سطح علمی این فعالیت ها و همکاری بیشتر انجمن ها و گروه های آموزشی، تأکید کردند.