24/08/1391

هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران برگزار می شود

با همکاری دانشگاه بوعلی سینا و انجمن علوم باغبانی ایران هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران برگزار می شود.

این کنگره با هدف ارائه نتایج پژوهش های جدید در عرصه علوم باغبانی، ایجاد زمینه هم اندیشی و تبادل دانش بین پژوهشگران عرصه علوم باغبانی، ایجاد ارتباط بین بخش های پژوهشی و اجرایی باغبانی کشور جهت بکارگیری مؤثر دستاوردهای جدید پژوهشی در تولید محصولات باغبانی، برگزاری نمایشگاه تجهیزات، کتب و تولیدات جدید در بخش باغبانی و برگزاری کارگاه های آموزشی و بازدیدهای علمی، شهریور ماه سال 1392 در همدان برگزار خواهد شد.دبیرخانه این کنگره اعلام نموده از ارائه مقالات پژوهشی در رابطه با محصولات باغبانی(درختان میوه، گیاهان زینتی، سبزی ها و گیاهان دارویی در زمینه های: به زراعی، به نژادی، فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت، گیاه افزایی، تغذیه، کشت بافت و بیوتکنولوژی، تولیدات گلخانه ای و تولید بذر و نهال استقبال می کند.نشانی دبیرخانه هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران، همدان – انتهای بلوار آزادگان – دانشکده کشاورزی – گروه آموزشی باغبانی – کدپستی 6517833131 اعلام شده است. راهنمای تهیه و ارسال مقالات و نحوه ثبت نام، در فراخوان بعدی به اطلاع خواهد رسید.همچنین وب سایت این کنگره به نشانی www.irshs.ir در دسترس می باشد.