23/08/1391

آخرین اخبار دانشگاه را هر روز در این قسمت بخوانید

امکان بارگذاری آخرین اخبار و گزارش های دانشگاه در وب سایت دانشگاه توسط روابط عمومی فراهم شد.

بنا به اعلام روابط عمومی دانشگاه، در پی مصوبه اخیر هیأت رئیسه دانشگاه در زمینه مدیریت بخش اخبار وب سایت دانشگاه توسط اداره روابط عمومی دانشگاه و مساعدت معاونت محترم پژوهش و فناوری، امکان بارگذاری اخبار روزانه دانشگاه توسط روابط عمومی در این وب سایت، فراهم شد.
دانشگاهیان علاقمند می توانند آخرین اخبار و اطلاعیه های مرتبط با حوزه های مختلف دانشگاه را هر روز در این قسمت ملاحظه و مطالعه نمایند. همچنین روابط عمومی دانشگاه از طریق پست الکترونیکی ravabet@basu.ac.ir یا سامانه پیامکی این اداره به شماره 30004045 آماده دریافت اخبار، گزارش ها، پیشنهادات، دیدگاه ها و انتقادات کلیه دانشگاهیان محترم اعم از اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان می باشد.