15/07/1391

اطلاعيه بسيج دانشجويي دانشگاه در رابطه با چاپ مقاله در مجله مطالعات علمي

گروه علمی بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا از کلیه علاقه مندان به چاپ مقاله در مجله مطالعات علمی دعوت به عمل می آورد

شرایط مقالات:

مقاله می بایست دارای بخش چکیده باشد.

متن مقاله به صورت ترجمه, تالیف و یا گردآوری از مراجع معتبر بوده ومجله از پذیرش مقالات کپی برداری شده از اینترنت و ... معذور می باشد.

ذکر مراجع در انتهای مقاله الزامی است.

لازم است قبل از ارسال, مقاله توسط استاد راهنما و یا یکی از اساتید هیئت علمی دانشگاه بازخوانی و از نظر علمی تایید شود و تاییدیه به همراه مقاله ارسال شود. بدیهی است در غیر اینصورت مقاله مذکور در این مجله به چاپ نخواهد رسید.

این مجله آماده انتشار مقالات در زمینه های علمی تخصصی, فرهنگ سازی و سیاست گذاری علم, دانشگاه و جنبش نرم افزاری, دانشگاه و تولید ملی, ارتباط صنعت و دانشگاه و صنعت های دانش بنیان و دانشگاه و اقتصاد مقاومتی می باشد.

طبق مصوبه شورای علمی پژوهشی دانشگاه, دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی که موفق به چاپ مقاله در این مجله شوند, با نظر سردبیر می توانند از 25% نمره تشویقی موثر در پایان نامه برخوردار شوند.