12/07/1391

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان علمی دکتری تخصصی (.Ph.D) بدون آزمون دانشگاه بوعلی سینا سال تحصیلی 92-1391

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مرحله علمی دکتری تخصصی (Ph.D) بدون آزمون دانشگاه بوعلی سینا می رساند، در تاریخ های 15 و 16/07/1391با مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه و ارائه مدارک مورد نیاز نسبت به تکمیل پرونده و ثبت نام موقت اقدام نمایند. بدیهی است، عدم مراجعه به منزله انصراف از ثبت نام در دوره دکتری دانشگاه تلقی شده و نسبت به جایگزینی افراد ذخیره اقدام خواهد شد.

مدارک لازم برای ثبت نام:

1- اصل گواهی موقت کارشناسی و کارشناسی ارشد و 2 برگ تصویر آن و یا اصل دانشنامه کارشناسی و کارشناسی ارشد و 2 برگ تصویر آن

تبصره الف- در صورت نداشتن مدارک فوق ، اصل فرم درج شده در ذیل این اطلاعیه و دو برگ تصویر آن و یا هرنوع گواهی تحت عنوان دانشگاه بوعلی سینا

تبصره ب- پذیرفته شدگانی که دانش آموخته مقطع کارشناسی ناپیوسته بوده اند لازم است اصل و کپی مدرک کاردانی خود را نیز ارائه نمایند.

2- ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد ( تایید نشده)

3- اصل شناسنامه و دو سری کپی از تمام صفحات آن

4- اصل کارت ملی و کپی آن

5- شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری

6- ارائه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند "مقررات وظیفه عمومی" مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری ".Ph.D" (نیمه متمرکز) سال 1391 مشخص کند (برای برادران).

7- حکم مرخصی سالانه یا ماموریت تحصیلی یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

8- واریز مبلغ 000/60 ریال (شش هزار تومان) برای صدور کارت دانشجویی به حساب 54187-24130 بانک تجارت شعبه دانشگاه بوعلی سینا (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک تجارت سراسر کشور)

تذکرات مهم:

1- حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام الزامی است و ثبت نام منحصرا در تاریخ های 15 و 16/07/1391 اعلام شده توسط دانشگاه و با ارائه مدارک کامل مندرج در این اطلاعیه صورت می پذیرد.

2- از پذیرفته شدگانی که حد اکثر تا تاریخ 31/06/1391 فارغ التحصیل نشده باشند یا معدل بدون پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و نمره پایان نامه را طبق آیین نامه پذیرش بدون آزمون دانشگاه نداشته باشند ثبت نام به عمل نخواهد آمد و قبولی ایشان "کان لم یکن" تلقی خواهد شد.

3- در هر مرحله از ثبت نام و هنگام تحصیل چنانچه مشخص گردد که داوطلبی حقایق را کتمان نموده و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نمی باشد قبولی وی "کان لم یکن" تلقی شده و طبق مقررات با وی رفتار خواهد شد.

لينک دريافت فرم