25/06/1391

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا در محکومیت ساخت و انتشار فیلم ضد اسلامی در آمریکا

اهانت اخیر به پيامبر اعظم(ص) در قالب ساخت و انتشار فیلمی ضد اسلامی در آمریکا، نشانه ای دیگر از كينه توزی عميق دشمنان اسلام و ادامه زنجيره ای پليد از جمله اقدامات موهن سلمان رشدي، كاريكاتوريست دانماركي، كشيش هاي آمريكاييِ آتش زننده قرآن و ده ها فيلم ضد اسلامی ساخته شده در بنگاه هاي وابسته به صهيونيست ها است که با حمایت پنهان و پیدای صهیونیسم بین الملل و ایادی دست پرورده آن، به وقوع پیوسته است.

در حالی که احترام به باورها، ادیان الهی، کتب مقدس و شخصیت های بزرگ و نمادهای برجسته مذهبی، شرط لازم برای همزیستی مسالمت آمیز پیروان ادیان آسمانی می باشد، چند سالی است که نوک پیکان حملات دشمنان صلح و معنویت، متوجه چهره تابناک پیامبر بزرگ اسلام(ص) شده و جريحه‌دار نمودن احساسات پاک و عواطف مقدس بیش از یک میلیارد مسلمان در سراسر جهان را هدف گیری نموده است.

بی گمان اين‌گونه اقدامات نفرت انگیز و ضد انساني، که از جهالت، کینه، خامی و تعصبات کور سرچشمه می گیرد، نمي‌تواند پيام مودت، رحمت، صلح و دوستي اسلام را تحت الشعاع قرار داده و از عظمت و نورانيت پيامبر اسلام(ص)، ذره ای بکاهد و یقینا پیام مهر مکتب رسول مهربانی را با سرعتی بیشتر، در شرق و غرب عالم خواهد گستراند.

ما اعضاء خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا اعم از مسؤولین، اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان که دل هامان مالامال از ایمان اسلامی و عشق به پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی(ص) است، همگام با همه مسلمانان و آزادگان جهان، اقدام موهن اخیر دشمنان حق و حقیقت و ناتوانان از درک عظمت و جایگاه رفیع پیامبرعظیم الشان اسلام(ص) را محکوم می نمائیم و ضمن تأکید بر لزوم حفظ هوشیاری و وحدت در برخورد قاطع و یکپارچه دولت ها و ملت های اسلامی با این حرکت ذلیلانه، خواهان پیگیری مستمر این موضوع در مجامع جهانی و اسلامی و انجام اقدامات سریع عملی جهت شناسایی و برخورد با عوامل ظاهری و پشت صحنه ساخت و انتشار این فیلم توهین آمیز و تفرقه افکنانه هستیم.

دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا