26/11/1390

ثبت نام دومین مرحله سفر به مشهد مقدس با 35% تخفیف

1- دوره دوم ثبت نام دانشگاهیان برای سفر فرهنگی زیارتی مشهد مقدس از روز دوشنبه مورخ24/11/90 لغایت روز شنبه 26/12/1390 به صورت اینترنتی از طریق ستاد زیارت دفتر امور فرهنگی به نشانی www.zaaer.ir صورت می پذیرد.

2- کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان متأهل می توانند جهت ثبت نام به سایت فوق مراجعه و نسبت به ثبت نام خود به همراه خانواده اقدام نمایند.

3- متقاضیان باید با ورود به سایت ضمن مطالعه دقیق روش نامه سفر، تاریخ اولویت اعزام و محل اقامت خود را به مدت 3 شب از تاریخ 28 اسفند لغایت 30 خرداد ماه سال 91 مشخص نمایند.

4- با هماهنگی صورت گرفته در این دوره دانشگاهیان حداقل از 35 درصد تخفیف در این سفر برخوردار خواهند بود.

5- بعد از ثبت نام قرعه کشی به صورت متمرکز انجام و نتایج از طریق همیت سایت و ارسال پیامک اعلام می‌گردد.

6- اقامت دانشگاهیان در مشهد مقدس به صورت متمرکز خواهد بود و برنامه هایی از قبیل زیارت دسته جمعی حرم مظهر حضرت ثامت الحجج (ع) ، معرفی اماکن اطراف حرم، بازدید از کتابخانه و موزه آستان قدس رضوی، بازدید از آرامگاه فردوسی و همچنین برگزاری مسابقات فرهنگی در طول سفر برای زائران اجرا خواهد شد.